Prosim izberite tip
povpraševanja

Hitro povpraševanjePodrobno povpraševanje

Hvala za poslano povpraševanje.
Želimo vam veliko poslovnih uspehov!
preusmerjam...

Za partnerje

Našim poslovnim partnerjem nudimo celotno podporo pri izobraževanju o celulozni izolaciji, pravilni pripravi podkonstrukcij, zrakotesnih parnih ovir in vpihovanju celulozne izolacije. Mi poskrbimo tudi, da bo vaša strojna oprema vrhunske kvalitete, ter vas opremimo z vsemi potrebnimi dodatki za udobno in kvalitetno vgrajevanje izolacije. Za vas smo pripravili posebno ugodne cene celulozne izolacije ZIMICELL.

IZOBRAŽEVANJE

Vsem potencialnim poslovnim partnerjem nudimo izobraževanje v naši proizvodni hali v Poslovni coni Komenda, kjer boste osvojili osnove o celulozni izolaciji, njene poglavitne prednosti in možnosti vgrajevanja. Videli boste tudi proizvodni proces izolacije ZIMICELL in nato ob prisotnosti naših strokovnjakov spoznali praktični del, ki mu dajemo največji poudarek. V naši poslovni enoti bomo skupaj sestavili model za vpihovanje, s praktičnim prikazom montaže parne ovire in doseganja zrakotesnosti, kot enega pomembnejših elementov predpriprave vpihovanja. Na postavljenem modelu, se boste nato z našo pomočjo, tudi sami preizkusili v vpihovanju celulozne izolacije. V okviru izobraževanja vas bomo peljali na objekte, kjer smo celulozno izolacijo že vgradili in vas seznanili s podrobnostmi posameznih vgradenj.

Po končanem osnovnem izobraževanju vam nudimo tudi kasnejšo podporo. Lahko boste prisotni pri vgrajevanju celulozne izolacije na objektih, kjer vgrajujejo celulozno izolacijo naši pooblaščeni izvajalci. V kolikor boste želeli, bomo prisotni pri vaših prvih vgrajevanjih celulozne izolacije v objekte. Vedno pa bomo na razpolago za vsa vaša tehnična vprašanja, s katerimi se boste soočali pri delu. Zavedamo se, kako pomembno je, da so z vašim in našim delom zadovoljne končne stranke.

PRODAJA IZOLACIJE

Vsem našim podizvajalcem ponujamo nakup celulozne izolacije ZIMICELL po še posebej ugodnih cenah. Celulozno izolacijo ZIMICELL proizvajamo sami, v naši proizvodni hali v Poslovni coni Komenda, več o celulozni izolaciji in njenih tehničnih lastnostih, pa si lahko preberete na naši spletni strani. Celulozno izolacijo prodajamo tudi specializiranim trgovinam z gradbenim materialom, za podrobnosti, pa se obrnite na nas.

IZDELKI ZA DOSEGANJE ZRAKOTESNOSTI

K pripravi za vpihovanje celuloze sodi tudi skrb za temeljito doseganje zrakotesnosti. Za vas smo pripravili vse produkte, s katerimi je mogoče odlično trajno zatesniti prostore v katere vpihujemo celulozno izolacijo. Izdelke si lahko ogledate na naši spletni strani, v rubriki “prodaja izdelkov za doseganje zrakotesnosti“.

STROJNA OPREMA

Pri nas lahko po ugodni ceni kupite vrhunski stroj za vpihovanje celulozne izolacije. Sodelujemo z nemškim proizvajalcem X-floc, ki na trgu ponuja vrhunske produkte namenjene vpihovanju izolacij. Pravilnega rokovanja s strojem vas bomo naučili mi, saj imamo na tem področju veliko izkušenj, z veseljem pa vam bomo tudi svetovali pri nakupu in vas usmerjali pri dobavi pripomočkov, ki Vam bodo olajšali vpihovanje.
Za cene strojev in opreme se lahko obrnete na nas.

Pri nas lahko kupite opremo za vpihovanje z najuporabnejšimi pripomočki, ki vam bodo olajšali vpihovanje v različnih okoliščinah.Ponujamo več strojev nemškega proizvajalca X-floc. Najoptimalnejši stroj za vpihovanje celuloznih vlaken je X-floc Zellofant M95 4,7kW, 2*230V. Stroj ima skupno štiri elektromotorje in skupno moč 4,7kW, zato ima dva električna priklopa 230V.img-gr

Poleg vpihovalnega stroja je v ponudbi zajeta še naslednja oprema.

 • Radijski daljinski upravljalnik FFB2000-Pro
 • Set štirih cevi skupne dolžine 65m, z spojniki, reducirnim kosom, objemkami:
  • 1x 75mm transportna cev, 20m
  • 1x75mm standardna cev za vpihovanje, 15m
  • 1x75mm transportno vpihovalna cev, 15m
  • 1x63mm standardna cev za vpihovanje 15m
  • spojniki za cevi, reducirni kos, objemke, pena za tesnjenje okrog cevi
 • X-Jet 75 vpihovalna šoba za 120-400mm debeline izolacije
  Dimenzije: cca. 410 x 160 mm (L x D)
  Teža: pribl. 2,1 kg
 • Vpihovalna vrtljiva šoba 75> 50mm
  Idealna za vpihovanje celulozne izolacije okrog kritičnih
  mest, kot so območja stropnih luči, okrog strešnih oken,
  ožjih prekatov. Šoba nudi odličen nadzor smeri vpihovanja
  izolacije.
 • Merilna oprema za kontroliranje gostote pri vpihovanju

Okvirna cena kompleta vpihovalnega stroja in opreme po zgornjem opisu je od 12.950,00 EUR+DDV. Dobavljamo pa tudi manjše in večje vpihovalne stroje, ter vso ostalo opremo proizvajalca X-floc.

Tehnični podatki
Vpihovanje izolacije s pritiskom: cca. 500kg/h
Nasuvanje izolacije na ravne stropove: cca. 720kg/h
Ventilator moč: 2x 1,6 kW
Moč motorja: 2 x 0,75 kW
Skupna moč: pribl. 4,7 kW
Električni priključek:
2 x 230V ~ / 50Hz (+/- 5%), 16A
Delovna temperatura:
-10 ° C – 30 ° C
Dimenzije: cca. 880mm x 1500mm (premer x višina)
Masa: cca. 180 kg
Prostornina zalogovnika: 0,44 m3

Želim zvedeti več